Kategorije

Dobrodošli u moderan, napredan, ekološki prihvatljiv, energetski efikasan i naravno profitabilan svijet LED tehnologije.

 Mi smo društvo M-Electric d.o.o. sa preko četiri godine iskustva u prodaji i tehnološkim rješenjima na području LED rasvjete i velikim brojem zadovoljnih kupaca. Spadamo u jednu od najspecijaliziranijih prodavnica LED rasvjete i prateće opreme na teritoriji Bosne i Hercegovine, koju karakteriše  veoma mala potrošnja električne energije i dug radni vijek. 

Naš glavni partner je firma V-TAC LTD, koji ima svoje prodavnice u sljedećim zemljama: UAE (Dubai), Indija (Mumbai), Bugarska(Sofia) i Velika Britanija (London).

Svi naši proizvodi ispunjavaju EU norme te posjeduju CE, RoHS, Dekra i TÜV certifikate. Također, u naše  proizvode su ugrađeni LED čipovi marki Bridgelux, Philips, Sharp, Citizen i Epistar što povećava njihov kvalitet i dugotrajnost.

 

Hvala Vam za vrijeme izdvojeno na našoj web stranici.

 

Vaš M-ELECTRIC tim 


Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.
 

Zatražite procjenu
Popunite formular

Digitxpert ZoneNa osnovu Vašeg prostora i efekta koji želite postići, možemo Vam pomoći pri odabiru pravih proizvoda za idealan rezultat.

Online Narudžbe

Digitxpert ZoneRegistrirajte se na naš WebShop i ostvarite brojne pogodnosti!

Pratite nas

Digitxpert Zone

Registrirajte se na 

M-ELECTRIC WebShop

..i ostvarite brojne pogodnosti!

 

free to join

Prijavite se na newsletter

Unesite Vašu e-mail adresu